Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

reabilitare termica blocuri de locuitPrimăria Ploieşti a depus zilele trecute cereri de finanţare pentru reabilitarea termică a 14 blocuri de locuinţe din municipiu. Dacă vor fi acceptate, proiectele vor aduce o consistentă finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, urmând ca municipalitatea şi locatarii să suporte o mică parte din totalul cheltuielilor. Printre cele 14 imobile propuse se numără şi opt blocuri cu zece etaje, la care, în premieră, sunt disponibile şi fonduri pentru schimbarea lifturilor, au anunţat autorităţile locale.

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a precizat că lucrările au fost împărţite în patru loturi, costul mediu estimat pentru reabilitarea termică a unui bloc fiind de aproximativ un milion de lei.

Edilul a mai precizat că în lista celor 14 imobile apar şi cele două blocuri care fuseseră propuse în proiectele depuse anul trecut, dar care au fost respinse. Vestea este una excelentă pentru locatari, în contextul în care, de anul trecut şi până acum, criteriile impuse de autorităţile centrale pentru beneficiari s-au schimbat simţitor, fiind eliminată o clauză cel puţin aberantă care îi descurajase pe mulţi oameni la precedenta sesiune de depunere a dosarelor. Asta explică şi de ce, acum, numărul blocurilor pentru care se doresc fonduri europene a crescut de la 2 la 14, autorităţile ploieştene recunoscând că, în primă fază, fuseseră şi mai mulţi doritori. "Am plecat la drum cu 20 de clădiri, însă unele dintre ele nu au îndeplinit criteriile, iar unele dintre asociaţiile de proprietari nu au putut să depună documentele necesare până la data la care s-a închis sesiunea. Printre cele 14 blocuri propuse se numără şi cele două de anul trecut. Singura chestiune majoră care s-a modificat a fost aceea că, dacă înainte oamenii erau obligaţi să-şi demonteze la momentul semnării contractului de finanţare acele construcţii făcute fără autorizaţie, acum acest termen este mult mai lax. Miercuri a fost ultima zi de depunere a dosarelor, iar acum ele intră în perioada de evaluare. Lucrările au fost împărţite pe patru loturi", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Pe lista propusă apar blocul 28E de pe strada Colinei, blocul 34A1 de pe strada Gheorghe Doja, blocurile 8C1-C2, 10F, 12C, 17C şi 26F de pe Bulevardul Republicii, blocurile 11D şi 23B de pe strada Constantin Brezeanu, blocurile 11B1 şi 11B2 din Piața Mihai Viteazul şi blocurile  10C1, 10C2 şi 10D de pe strada Sinăii.

Back To Top