Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativBirocraţia, termenele din legislaţia achiziţiilor publice, în unele cazuri contestaţiile care blochează licitaţiile, dar şi lipsa de coeziune decizională şi contrele politice de la nivelul administraţiei ploieştene au făcut ca o sumedenie de studii de fezabilitate, proiecte tehnice şi detalii de execuţie plătite din bugetul local să expire înainte de a fi ajuns la implementare. Pe lista Primăriei Ploieşti apar, în momentul de faţă, nu mai puţin de 47 de proiecte de investiţii pentru care documentaţia a expirat.

Consiliul Local Ploieşti a adoptat, în această săptămână, o hotărâre prin care a aprobat scoaterea din patrimoniu a unor documentaţii pentru care nu mai există posibilitatea continuării implementării. Mai simplu spus, este vorba despre 47 de proiecte de investiţii la care se plătiseră, în total, peste 2,7 milioane de lei pentru elaborarea documentaţiilor tehnice, numai că, între timp, proiectele n-au mers mai departe, din varii motive, fie pentru că nu s-au găsit fonduri, fie pentru că n-au mai fost considerate prioritare, aşa că, acum, documentaţiile tehnice au ajuns să expire. Decizia a fost luată în baza unui control al Camerei de Conturi Prahova, în urma căruia conducerea instituţiei a nominalizat o comisie de verificare.

Pe lista proiectelor expirate apar, printre altele, reabilitarea sediului Poliţiei Locale, pentru care municipalitatea alocase peste 933.000 de lei pentru documentaţii, consolidarea "podului de lemn" de lângă Gara de Sud, care a înghiţit peste 320.000 de lei, modernizarea căii de rulare a tramvaielor, unde a fost comandat un studiu separat de proiectul european, cu valoarea de 163.000 de lei, sau relocarea Spitalului de Pediatrie în fostul sediu Petrom, la care Primăria a plătit peste 103.000 de lei înainte de a se hotărî că nu mai vrea să mute unitatea medicală.

Back To Top