Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

lucrari piste bicicleteLa vreo 10 ani de când discutam despre programul Civitas Succes, derulat în paralel în Ploieşti, La Rochelle şi Preston şi care a adus în municipiul prahovean investiţii pentru realizarea pistelor de biciclete, a unor zone pietonale şi reabilitarea unor autobuze vechi, autorităţile ploieştene speră să obţină din nou finanţări externe din această sursă. Ploieştiul are statutul de observator într-un nou program Civitas, iar conducerea Primăriei anunţă că are semnale, în urma unei vizite făcute la Munchen, că municipiul ar putea obţine un rol activ, care să atragă şi fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, cu un accent pe conceptul de "park&ride", care propune crearea de terminale intermodale la intrarea în urbe, unde oamenii care vin cu maşinile din alte localităţi să aibă posibilitatea de a-şi parca vehiculele, pentru a continua călătoria spre zona centrală folosind mijloacele de transport în comun.

 

Viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, a făcut săptămâna trecută o vizită în Germania, la Munchen, pentru a participa la cel mai recent forum Civitas, şi a declarat, la întoarcerea de acolo, că sunt semnale că municipiul ar putea deveni membru cu drepturi depline, ceea ce i-ar permite, spre exemplu, atragerea de fonduri pentru construirea unor terminale de acest gen lângă Spitalul Judeţean, la Gara de Vest sau în zona Podul Înalt.

"Am avut discuţii cu autorităţile din Munchen şi cu reprezentanţii unităţilor administrative care participă la acest program şi am primit semnale ferme că am putea organiza un forum şi la Ploieşti şi am putea să devenim membru cu drepturi depline. Proiectele finanţabile vizează mobilitatea urbană şi aşa-zisul sistem park & ride. Primul proiect de acest gen pe care l-am putea implementa ar fi terminalul de lângă Judeţean, sperăm să avem această posibilitate şi să aibă rezultatele scontate", a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti. Proiectul menţionat este în lucru în instituţie de vreo zece ani, fiind propus pentru atragerea de fonduri europene în sesiunea 2007-2013, dar lăsat în lista de rezerve, iar acum apărând din nou pe lista obiectivelor de investiţii pentru care municipalitatea speră să primească finanţare de la UE în cadrul axei pentru sprijinirea mobilităţii urbane.

Back To Top