Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativAdministraţia ploieşteană a transmis recent o listă cu 18 propuneri de proiecte, aflate momentan în evaluare la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, obiective de investiţii pentru care municipalitatea speră să obţină o importantă finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană. Surse din Primăria Ploieşti au prezentat pentru Actualitatea Prahoveană lista celor 18 proiecte, cu o valoare totală de puţin peste 105 milioane de euro, din care autorităţile speră să obţină fonduri pentru cel puţin jumătate din această sumă.

 

Conform cutumei, în momentul transmiterii propunerilor, autorităţile trimit proiecte cu o valoare dublă faţă de suma alocată de Uniunea Europeană, urmând ca pe parcurs să se facă o procedură de triere, iar unele să rămână printre priorităţi şi altele să intre la proiecte de rezervă, care ar putea primi ulterior finanţare, în funcţie de economiile rezultate la primele licitaţii.

Pe lista celor 18 proiecte propuse de Primăria Ploieşti în cadrul axei de finanţare UE pentru mobilitatea urbană apar cinci pentru achiziţia de material rulant, mai exact 20 de troleibuze pe traseele 202 şi 44 (cu o valoare totală eligibilă estimată la 8 milioane de euro), 20 de tramvaie pe traseele 101 şi 102 (cu o valoare însumată de 30 de milioane de euro) şi 10 autobuze electrice (4 milioane de euro), patru proiecte pentru construirea de grădiniţe (cu o valoare totală de 3.610.000 euro), două pentru reabilitarea, dotarea şi modernizarea liceelor tehnologice 1 Mai şi Sf. Andrei (cu o valoare de 3,6 milioane de euro), două pentru "regenerarea" unor cartiere mărginaşe, Râfov şi Pictor Rosenthal (valoare totală 8,5 milioane de euro), două proiecte pentru realizarea de terminale multimodale, unul pentru reabilitarea depoului TCE (7 milioane de euro), unul pentru modernizarea ieşirii spre Buzău, pe strada Ştrandului, inclusiv cu reabilitarea sensului giratoriu de la Centura de Est şi realizarea de piste pentru biciclete şi pietoni (8,1 milioane de euro) şi unul pentru prelungirea străzii Libertăţii, pentru crearea unei noi legături între Gara de Vest şi Gara de Sud, plus reconfigurarea zonelor din faţa celor două gări (16 milioane de euro).

Back To Top