Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

iluminat public mentenantaAutorităţile ploieştene au organizat astăzi o şedinţă cu privire la proiectul de modernizare a sistemului de iluminat public, anunţând că au comandat elaborarea unui studiu de fezabilitate, cu intenţia de atragere a unei consistente finanţări nerambursabile de la Uniunea Europeană. Acest studiu va spune ce lucrări sunt prioritare, dar şi care ar fi costul estimat, precizează reprezentanţii Primăriei, care au evitat să ofere alte detalii.

Documentaţia tehnică va fi elaborată de firma contractată de municipalitate pentru pregătirea proiectelor europene, aceeaşi care a asigurat consultanţa, în ultimii ani, la proiectele pentru podul de la Gara de Vest, modernizarea căii de rulare a tramvaielor, realizarea Parcului Municipal Vest sau modernizarea Hipodromului.

În declaraţiile mai vechi făcute pe aceeaşi temă, primarul Adrian Dobre anunţa că municipalitatea va cere fonduri pentru înlocuirea vechilor corpurilor de iluminat incandescente cu unele pe bază de tehnologie LED, mult mai eficiente energetic, dar şi pentru implementarea unui sistem automatizat de oprire-pornire cu comandă de la distanţă, capabil să furnizeze informaţii în timp real şi în cazul apariţiei unor avarii.

Back To Top