Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

strada mitica apostolCa şi în anii trecuţi, iarna lasă în urmă, la Ploieşti, o sumedenie de noi probleme la şosele, care se adaugă la craterele şi şanţurile mai vechi. Autorităţile locale au organizat astăzi o şedinţă de lucru pentru a pregăti programul de reparaţii curente pentru 2018, noutatea fiind că, potrivit surselor noastre, primarul a anunţat că va inspecta personal străzile propuse înainte de includerea lor în program.

Adrian Dobre anunţase public şi cu alte ocazii că doreşte să inspecteze străzile propuse pentru reabilitare, pentru a vedea starea carosabilului şi importanţa acestor şosele, dând de înţeles că este nemulţumit de propunerile venite în ultimii ani de la Direcţia Tehnică din subordine, dar şi de modul în care au fost urmărite lucrările.

Potrivit aceloraşi surse, astăzi au fost analizate câteva situaţii concrete şi s-a luat decizia ca lucrările să fie împărţite pe zone, în funcţie de poziţionarea acestor artere de circulaţie. Vestea vine în condiţiile în care, în 2018, municipalitatea a alocat un buget mai mic decât în alţi ani pentru lucrări de reparaţii curente. Separat, însă, autorităţile pregătesc şi mai multe proiecte de modernizare a unor drumuri, plătite dintr-un capitol separat al bugetului local, cu posibilitatea ca pentru câteva dintre acestea, unde e nevoie şi de extinderea canalizărilor, să fie atrase şi fonduri europene.

Back To Top