Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

spitalulLuni, 2 aprilie, a fost ultima zi în care medicii şi asistenţii de la Centrul de Sănătate Urlaţi au mers la serviciu pentru a acorda îngrijiri pacienţilor. După o zi de rezistenţă în faţa deciziei Guvernului de a închide spitalul din Urlaţi, conducerea acestei unităţi sanitare a început, sâmbătă, externarea celor peste 70 de pacienţi care vineri erau internaţi în acest spital. Ultimii opt pacienţi au fost trimişi astăzi acasă.

Managerul spitalului şi autoritatea locală, care are în administrare Centrul de Sănătate Urlaţi, au decis să îi externeze pe pacienţi după ce vineri Guvernul a anunţat că spitalele trecute pe celebra listă care face parte din programul naţional de dezvoltare a reţelei de cămine de bătrâni nu vor mai putea încheia contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru decontarea serviciilor medicale.

Spitalul din Urlaţi este ultimul care se închide ca urmare a deciziei Guvernului. În afara porţilor închise rămân regretele a zeci de mii de pacienţi care primeau îngrijiri medicale în această unitate sanitară, dar şi regretele autorităţilor locale, care, în ultima perioadă,  au investit în acest spital, de la bugetul local, 600 000 de euro.

În interiorul acestui spital rămân peste 100 de angajaţi care nu ştiu dacă de mâine vor mai avea serviciu sau dacă vor fi şomeri, care nu ştiu încotro să se ducă. Un singur lucru ştiu acum angajaţii Centrului de Sănătate din Urlaţi: vineri vor organiza o acţiune de protest. Experienţa ne-a arătat însă că protestele oamenilor nu au nici un ecou în urechile celor care ne guvernează.

Back To Top