Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

dezinsectie tantarAutorităţile ploieştene aşteaptă răspunsul de la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, după ce licitaţia pentru dezinsecţia, deratizarea şi dezinfecţia oraşului a fost blocată de o reclamaţie depusă.

Potrivit informaţiilor noastre, la procedura de selecţie au participat doi ofertanţi, respectiv operatorul din ultimii ani şi o asociere compusă din mai multe societăţi, printre care şi una cu capital grecesc, se pare că acest al doilea ofertant ar fi fost declarat câştigătorul iar primul respins, însă fostul operator ar fi depus contestaţie. Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a confirmat oficial că procedura este momentan sistată, în aşteptarea răspunsului de la CNSC.

"Aşteptăm un răspuns de la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor ca să mergem mai departe cu procedura de atribuire. Unul dintre ofertanţi fusese exclus, însă a depus această contestaţie", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Back To Top