Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

termoficareConducerea Primăriei Ploieşti a anunţat semnarea unui contract pentru elaborarea unei strategii în domeniul termoficării, care ar trebui, în teorie, să facă o analiză detaliată a sistemului, să propună punctele unde e nevoie cu prioritate de investiţii, posibilele proiecte care pot fi derulate din fonduri europene, dar şi eventuale surse de cogenerare a agentului termic, care să asigure materie primă mai ieftină. Pe baza acestei strategii, municipalitatea va putea depune cereri de finanţare de la Uniunea Europeană, a explicat primarul Dobre, care s-a declarat nemulţumit că un astfel de document nu a fost realizat până acum.

 

Edilul a dat ca exemplu municipiul Oradea, unul dintre puţinele din ţară care au obţinut fonduri europene pentru modernizarea sistemului de termoficare, parte pentru că acesta se află în grija autorităţilor şi parte pentru că a existat de mai multă vreme un plan strategic în acest domeniu. Vreo 60 de milioane de euro ar fi venit de la UE în sesiunea trecută de finanţare şi încă vreo sunt aşteptate în cea actuală, a mai precizat primarul Dobre, care a adăugat că există intenţia ca şi Ploieştiul, după elaborarea viitoarei strategii, să depună cereri de finanţare europeană nerambursabilă.

Semnarea contractului au venit după mai multe încercări ratate de a găsi o firmă doritoare, timp în care municipalitatea ploieşteană a fost nevoită să majoreze suma alocată, de la 300.000 de lei până la 400.000, a mai declarat Adrian Dobre. La această sumă va contribui şi Consiliul Judeţean Prahova, care s-a angajat încă din 2017 să cofinanţeze realizarea acestui studiu.

Back To Top