Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

stalpisori trotuarDin cauza numărului mare de cazuri în care vizibilitatea la intrarea în intersecţii este blocată din cauza maşinilor staţionate în imediata vecinătate, Poliţia Rutieră a recomandat, la Ploieşti, montarea unor stâlpişori pe trotuare, care să împiedice accesul autoturismelor în aceste zone. Propunerile au fost discutate în şedinţa de zilele trecute a comisiei municipale pentru mobilitate şi siguranţa circulaţiei.

Propunerile vizează câteva intersecţii circulate din Ploieşti, dar şi zonele din vecinătatea unor unităţi de învăţământ. Potrivit informaţiilor transmise de autorităţile ploieştene, s-a solicitat montarea de stâlpişori, pentru interzicerea staţionărilor neregulamentare, pe strada Malu Roşu, în dreptul Şcolii "Nicolae Simache", pe Aleea Strunga, în dreptul Şcolii "I.A. Basarabescu" şi la intersecţia cu Aleea Vitioarei,  dar şi pe strada Romană, în dreptul Colegiului "I.L. Caragiale". De asemenea, Poliţia Rutieră a cerut amplasarea de stâlpişori la intersecţia străzilor Rudului şi Pompierilor şi intersecţia dintre străzile 1907 şi Vasile Boierescu.

Aceste măsuri ar trebui să ducă, în teorie, la fluidizarea traficului rutier în aceste zone şi la uşurarea accesului din străzile secundare, adesea îngreunat din cauza vizibilităţii obturate, însă nu rezolvă şi problema de fond, cea a lipsei locurilor de parcare, foarte puţine în anumite zone din Ploieşti în raport cu valorile de trafic actuale.

Back To Top