Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

spfl ploiesti taxe impoziteConducerea Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti a anunţat că a prelungit în 2018 perioada în care acordă bonificaţia de 10% pentru plata integrală a taxelor şi impozitelor locale, fiind vorba de o prelungire cu o zi lucrătoare, până pe data de 2 aprilie inclusive, motivată de faptul că 31 martie, ultima zi a acestui termen, pică în acest an în weekend.

 

"Având în vedere faptul că 31 martie 2018 - data prevăzută în lege până la care se acordă bonificaţia de 10% persoanelor fizice și juridice pentru plata integrală cu anticipaţie a impozitelor locale - este o zi nelucrătoare, contribuabilii pot beneficia de această facilitate până luni, 2 aprilie 2018, inclusiv, conform prevederilor art. 75 din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală coroborate cu cele ale art.181 din Codul de Procedură Civilă. Ulterior acestei date, pentru sumele neachitate la termenul scadent se calculează majorări de intârziere de 1% pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, până la data stingerii integrale a obligaţiilor fiscale datorate", a anunţat conducerea Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti, într-un mesaj publicat marţi pe pagina de Facebook a instituţiei.

Back To Top