Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Local Ploiești a votat, în ședința de joi, majorarea unor tarife aplicate pentru diverse servicii de agrement oferite în Parcul "Constantin Stere" de la Bucov. Vizitatorii vor plăti mai mult dacă doresc să intre la Grădina Zoologică, pentru pescuit și pentru plimbări cu barca sau hidrobicicleta.

În majoritatea cazurilor enunțate, este vorba despre dublarea tarifelor practicate în prezent. Majorarea vine chiar în deschiderea noului sezon. Prin urmare, vizitatorii care vor alege să-și petreacă timpul la Parcul Bucov, singurul loc de agrement de acest fel din zona Ploieștiului, vor plăti 50 lei/persoană pentru o zi la pescuit. Până acum, taxa era de numai 25 lei/persoană/zi.

Plimbarea cu barca sau hidrobiclcleta va fi taxată cu 10 lei/ barcă (hidrobiciletă), pentru 30 de minute, sau 20 de lei, pentru 60 de minute.

Au fost majorate, de asemenea, prin hotărârea de joi, prețurile pentru biletele de intrare la Zoo Bucov. Noul tarif pentru vizitatorii adulți este de 10 lei/persoană, față de 5 lei, până în prezent.

Cea mai mare scumpire se înregistrează, însă, în cazul biletelor de intrare la grădina zoologică, pentru copii. Până acum, accesul era gratuit în cazul vizitatorilor  cu vârste sub 7 ani. Pragul de vârstă a fost coborât la 5 ani, iar cei pentru care părinții trebuie să cumpere bilet plătesc, de acum, 5 lei/persoană, față de 2 lei/persoană, vechiul tarif aplicat în cazul copiilor, la Zoo Bucov.

În expunerea de motive, scumpirile sunt justificate prin faptul că, în ultimii ani, la Parcul "Constantin Stere" au fost făcute mai multe investiții, inclusiv pentru amenajarea și întreținerea lacului, a unor adăposturi din incinta grădinii zoologice, respectiv pentru modernizarea locurilor de joacă. Autoritățile locale primit că banii încasați în plus de la vizitatori, care vor reprezenta venituri ale Administrației Parcului "Constantin Stere", vor fi folosiți pentru investiții viitoare în îmbunătățirea condiţiilor asigurate în zonele de agrement.

Tarifele amintite mai sus nu au mai fost modificate din ianuarie 2013.

Back To Top