Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

asfaltareConducerea Primăriei Ploieşti anunţă o nouă etapă de asfaltări în municipiu. Început pe strada Domnişori şi continuat, zilele acestea, pe un tronson din Mărăşeşti, programul de reparaţii curente urmează să ajungă şi pe mai multe artere din centru şi din Mihai Bravu, a anunţat viceprimarul Cristian Ganea. Acesta a mai precizat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că municipalitatea a început lucrări de îmbunătăţire a căii de rulare pe strada Ştrandului, la intersecţia cu Drumul Naţional 1A, în dreptul sensului giratoriu improvizat din separatoare de sens, la ieşirea spre Bucov.

Pe lângă această zonă, Primăria va mai comanda lucrări de refacere a asfaltului şi trotuarelor şi aducere la cotă a gurilor de scurgere şi pe străzile Trei Ierarhi, din imediata vecinătate a Colegiului "Alexandru Ioan Cuza", Armaşi, în zona Buna-Vestire, şi Titan, care asigură legătura spre Gara de Est, a mai anunţat viceprimarul Ganea, în urma unei vizite pe teren făcute recent.

"O nouă vizită de lucru pe străzile Ploieștiului generează măsuri de reabilitare a infrastructurii stradale. Reabilitarea va consta în refacerea covorului asfaltic, înlocuirea bordurilor şi ridicarea la cotă a canalizărilor şi gurilor de scurgere, precum şi reabilitarea trotuarelor. Vă voi informa odată cu începerea lucrărilor pe străzile Armașilor, Titan, Trei Ierarhi. De asemenea, astăzi, au fost luate măsuri cu caracter temporar, de îmbunătăţire a măsurilor de siguranţă a circulaţiei în sensul giratoriu aferent intersecției străzilor Ștrandului și Centura de Est a municipiului", a afirmat viceprimarul Ganea pe reţeaua de socializare.

Back To Top