Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Județean Prahova a publicat, pe site-ul oficial al instituției, lista funcțiilor în cadrul CJ și salariile, respectiv sporurile plătite angajaților. Cea mai mică leafă poate fi plătită unui muncitor necalificat, însemând salariu de bază brut cuprins între 2.797 și 3.484 de lei/lună, iar la polul opus se află, cum era de așteptat, președintele Consiliului Județean, cu o indemnizație de 17.100 de lei/lună. Pentru funcțiile de execuție, cel mai mare salariu de bază brut este de 7.206 lei, sumă ce poate fi plătită consilierilor, inspectorilor de specialitate, consilierilor juridici și referenților de specialitate cu gradul profesional IA.

Precedenta raportare publicată de CJ Prahova datează din data de 29 septembrie 2017. La vremea respectivă, un muncitor necalificat, cu studii medii sau absolvent de școală generală, grad profesional II, putea câștiga cel mult 2.662 de lei brut, ca salariu de bază. În prezent, situația de la 30 martie arată că salariu de bază brut al acestuia este de  3.484 de lei/lună, la gradație 5.

Pentru un muncitor calificat, șofer, paznic, casier sau funcționar, salariul de bază brut poate ajunge, în prezent, la 4.107 lei/lună, față 3.134 lei, în urmă cu șase luni.

Creșteri semnificative se înregistrează, de altfel, la toate categoriile. Un referent cu gradul IA și studii superioare de scurtă durată este trecut, în grilă, cu un salariu de bază brut de până la 5.951 lei, față de 4.541 lei, în septembrie anul trecut.

Aproape 2.000 de lei în plus la salariul de bază brut a câștigat, în martie 2018, un consilier/inspector de specialitate/ consilier juridic sau referent, ajungând, la gradul IA, până la 7.206 lei/lună, față de 5.501, acum jumătate de an.

Cifrele sunt valabile pentru personalul contractual de execuție.

În cazul funcționarilor publici, cele două documente amintite consemnează, de asemenea, diferențe substanțiale, de la 5.026 lei/ lună pentru un referent de specialitate superior, cu studii superioare de scurtă durată și gradație 5, la 6,587 lei/lună.

Un auditor din aparatul de specialitate al CJ Prahova poate câștiga, în prezent, până la 8.203 lei/lună, ca salariu de bază brut, în timp ce, pentru un șef de serviciu-funcționar public, acesta este cuprins între 9.894 și 11.136 lei/lună. În ceea ce privește funcțiile de conducere deținute de funcționari publici din cadrul aparatului de specialitate al CJ Prahova, pragul maxim este trecut în dreptul secretarului județului, care poate primi între 12.645 și 13.835 lei/lună, ca salariu de bază brut, față de cel mult 10.550 de lei, în septembrie anul trecut.

Noile grile indică indemnizație de 15.200 de lei pentru vicepreședintele CJ Prahova, față de 11. 600 lei, iar în cazul președintelui Consiliului Județean, la 30 martie, indemnizația a ajuns la 17.100 de lei, față de 13.050 lei, în urmă cu șase luni.

Grilele de salarizare valabile la data de 29 septembrie 2017 pot fi consultate AICI.

Grilele de salarizare valabile la data de 30 martie 2018, pot fi consultate AICI.

La unele salarii se adaugă, însă, sporuri. De exemplu, este vorba despre un procent de 25% ca spor de noapte și tot atât pentru președintele și vicepreședinții Consiliilor Județene  ca urmare a implementării proiectelor finanțate din fonduri europene nerambursabile.

Pentru personalul nominalizat în echipele de proiecte finanțate din fonduri europene, sporul aplicat salariului de bază este de 50%.

Back To Top