Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba palatul administrativDecizia conducerii Primăriei Ploieşti de a se muta în această primăvară într-un nou sediu, în care să reunească sub acelaşi acoperiş majoritatea structurilor subordonate, lasă foarte multe spaţii libere în Palatul Administrativ. Consiliul Judeţean, instituţia care administrează clădirea, a anunţat că a găsit deja o întrebuinţare pentru aceste birouri, care, în perspectiva descentralizării, ar urma să găzduiască sediile mai multe instituţii publice regionale.

"Se va face o mare descentralizare, anunţată şi de Liviu Dragnea, deja am participat la două şedinţe în acest sens cu reprezentanţii ministerelor. În această perspectivă, vom avea nevoie să găsim spaţii pentru diverse instituţii publice regionale. Cred că aceasta va fi întrebuinţarea perfectă pentru birourile de la etajul 3 al Palatului Administrativ care vor rămâne libere. Totodată, cred că şi Primăria va avea de câştigat din această mutare, pentru că îşi va putea aduce sub acelaşi acoperiş toate serviciile, care în prezent sunt răspândite prin diverse sedii din centrul municipiului", a declarat Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova.

Acesta a spus că în clădirea din central Ploieştiului, cunoscută de mulţi şi cu titlul de Casa Albă, ar putea fi amenajate noile sedii ale structurilor regionale de la Autoritatea Rutieră Română sau Agenţia pentru Protecţia Mediului, dar şi sediul administrativ al Clubului Şcolar Sportiv.

Back To Top