Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Familiile ale căror locuințe au fost afectate de alunecări de teren sau inundații, în ultimele săptămâni, vor primi produse de strictă necesitate în valoare de aproximativ 860.000 de lei, din rezervele de stat. Beneficiarii sunt din judeţele Buzău, Dâmboviţa, Prahova, Teleorman şi Vâlcea.

Acordarea ajutoarelor a fost aprobată miercuri, în ședința de Guvern. Acestea sunt scoase din rezervele de stat, produsele fiind distribuite ca ajutoare umanitare, în regim de urgență, cu titlu gratuit.

"Valoarea totală a ajutorului oferit de Guvernul României este de 860,132 mii lei, produsele constând în materiale de construcţii şi pentru reparat case, construcţii uşoare din elemente modulate, paturi, saltele, cearşafuri, pături, set aragaz -butelie. Instituţiile Prefectului din judeţele Buzău, Dâmboviţa, Prahova, Teleorman şi Vâlcea vor asigura distribuirea produselor, acestea fiind transportate astăzi cu mijloace puse la dispoziţie de Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale şi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne", a anunțat MAI.

O primă tranşă de ajutoare a ajuns miercuri în Prahova, sub forma unor containere care vor fi utilizate drept locuință, în perioada următoare, de familiile afectate de fenomenele produse în județ în luna martie (VEZI DETALII). Potrivit MAI, odată cu acestea, sinistraților le sunt distribuite și materiale necesare traiului zilnic, mai exact pături, saltele, seturi aragaz și butelie.

Back To Top