Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conducerea Primăriei Ploiești a revenit, miercuri, asupra deciziei care viza modificarea rutei traseului 40, singurul de transport public prin care se asigură legătura între centrul municipiului și cartierul Bereasca.

 

Reprezentanții Primăriei Ploiești au anunțat că se va reveni la traseul cunoscut, cu mai multe stații pe străzile din cartier. Asta după ce, sub pretextul unor incidente care s-ar fi petrecut în zona respectivă, conducerea TCE Ploiești a decis ca, de miercuri, 11 aprilie, autobuzele de pe traseul 40 să nu mai meargă decât pe artera principală care străbate cartierul și să facă o singură stație în Bereasca (VEZI DETALII).

La aflarea veștii, zeci de persoane au reclamat situația, arătând că în zonă stau bătrâni și copii, care nu se pot deplasa ori nu o pot face în siguranță, pe distanțe mari, prin cartier, mai ales după lăsarea întunericului, precum și persoane care sosesc la ore târzii de la serviciu și care, de asemenea, nu pot străbate zona la pas.

În cadrul discuțiilor de la Primăria Ploiești, reprezentanții TCE au invocat faptul că acesta este un traseu care aduce pierderi.

Update - "Începând  cu  data  de  14 aprilie 2018, traseul 40 Hale Catedrala - Bereasca şi retur va avea următoarea rută şi staţii: :

La sensul  Hale Catedrala –Bereasca va circula astfel: parcurs normal până pe str. Ştrandului, după care dreapta str. Clopoţei cu staţia ATLAS, stânga str.Gorunului, stânga str. Luminişului cu staţia Luminişului (care se mută cu cca 50 m spre Ştrandului)

La  sensul  Bereasca –Hale  Catedrala va circula astfel: pe str. Dumbravei cu staţiile Complex Bereasca şi SC Control, apoi stânga str. Arborilor, stânga str. Stejarului cu staţia Arborilor, în continuare str. Crăiţelor cu staţia Leandrului, după care traseu normal", a transmis Primăria Ploiești, într-un comunicat de presă.

 

Back To Top