Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Peste 10.000 de municipalități s-au înscris, în ultimele două săptămâni, în portalul #WiFi4EU, pt finanțarea punctelor de acces public și gratuit la internet, a anunțat Reprezentanța Comisiei Europene în România. Printre ele se numără și sute de localități din România, inclusiv din Prahova.

 

Înscrierile au început pe 20 martie, iar interesul pentru acest program se dovedește uriaș, după cum reiese din cifrele date publicității, vineri, de Reprezentanța Comisiei Europene în România. "Prin inițiativa WiFi4EU, mii de persoane vor avea acces gratuit la internet în spații publice în întreaga UE. Datorită programului WiFi4EU, comunitățile locale vor putea aduce conectivitatea mai aproape de cetățeni, permițându-le acestora să beneficieze pe deplin de nenumăratele oportunități oferite de digitalizare. Acesta reprezintă un pas concret către realizarea pieței unice digitale", a declarat comisarul pentru economie și societate digitale, Mariya Gabriel.

Primele cereri de finanțare vor putea fi depuse, începând cu mijlocul lunii mai 2018, localitățile înregistrate putând solicita bonuri valorice dintr-un prim lot de 1.000 de bonuri WIFI4EU, ce vor fi distribuite pe baza principiului „primul sosit, primul servit”. Comisia va anunța cele 1.000 de localități care vor primi finanțare în această primă etapă, asigurându-se un echilibru geografic. Fiecare țară participantă va primi cel puțin 15 bonuri valorice.

"Localitățile vor putea utiliza bonurile WiFi4EU pentru a achiziționa și instala echipamente Wi-Fi (puncte de acces fără fir) în anumite centre ale vieții publice locale pe care le-au ales în acest sens. Costurile pentru întreținerea rețelei vor fi acoperite de localități. Rețele finanțate prin WiFi4EU vor fi gratuite, fără publicitate și nu vor colecta date cu caracter personal. Finanțarea va fi acordată numai rețelelor care nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private, deja existente și cu o calitate similară în același spațiu public. În următorii doi ani vor mai exista încă patru oportunități de depunere a cererilor de finanțare în cadrul WiFi4EU. Până în 2020, 120 milioane de euro din bugetul UE vor fi alocate pentru finanțarea echipamentelor necesare furnizării de servicii Wi-Fi publice gratuite, în aproximativ 8.000 de localități din toate statele membre, precum și din Norvegia și Islanda", detaliază oficialii Reprezentanței Comisiei Europene în România, într-o informare oficială.

Până acum, din Prahova s-au înregistrat localitățile Ploieşti, Azuga, Băicoi, Boldeşti-Scăeni, Breaza, Buşteni, Mizil, Plopeni, Sinaia, Urlaţi, Adunaţi, Albeşti-Paleologu, Ariceştii Rahtivani, Balta Doamnei, Bucov, Cocorăştii Colț, Colceag, Cornu, Dumbrăveşti, Gorgota, Gornet-Cricov, Poiana Câmpina, Poseşti, Predeal-Sărari, Proviţa de Jos, Râfov, Teişani și Vadu Săpat.

Back To Top