Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

drum inchisConducerea Primăriei Ploieşti anunţă condiţii mai severe în privinţa lucrărilor efectuate de diverse firme de construcţii la reţelele subterane din municipiu, la comanda operatorilor de servicii publice. Autorităţile lucrează la un nou regulament în acest domeniu, care ar urma să aducă nu numai condiţii mai stricte privind aprobarea şi urmărirea lucrărilor, ci şi sancţiuni mai aspre pentru firmele care nu efectuează reparaţiile corespunzător.

Potrivit unor surse din Primărie, în acest moment se lucrează la un nou proiect, care să completeze Hotărârea Consiliului Local nr. 337 din 2008, cea care reglementează aceste lucrări efectuate pe domeniul public. Prima măsură ar putea viza creşterea cuantumului sancţiunilor, invocându-se faptul că de la adoptarea actualului regulament au trecut aproape zece ani.

În plus, autorităţile doresc să impună şi obligaţia ca, în urma unor lucrări la reţelele subterane, firma care a făcut săpăturile să asfalteze întreaga bandă de circulaţie pe tronsonul afectat, nu doar să plombeze gropile făcute. Proiectul legislativ ar putea intra luna viitoare în dezbaterea Consiliului Local Ploieşti, iar propunerile privind însăsprirea condiţiilor pentru reţelari vin în contextul în care, luna trecută, Primăria a dat sancţiuni de 30.000 de lei pentru firmele care au făcut lucrări necorespunzătoare pe străzi.

Back To Top