Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

asfaltari2Primăria Ploieşti a anunţat că în această săptămână au loc lucrări de reparaţii pe două străzi situate în zona de est a oraşului, în apropierea rafinăriei Petrotel-Lukoil. Asfaltările sunt executate de firma Delta ACM Bucureşti, societatea contractată de autorităţile ploieştene pentru lucrările de reparaţii curente la străzi, trotuare şi mobilier urban.

"Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățenii că, începând cu data de 11 aprilie 2018,  se vor executa  lucrări de întreținere carosabil pe strada Titan. Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect «Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban». Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Ploieşti.

Miercuri, reprezentanţii instituţiei au anunţat şi că au comandat efectuarea unor “plombe” pe strada Mihai Bravu, pe tronsonul cuprins între cele două poduri, care nu mai fusese reabilitat de ceva vreme bună.

Programul de reparaţii curente din 2018 a fost demarat luna trecută de Primăria Ploieşti, primele lucrări majore de până acum efectuându-se pe străzile Domnişori şi Mărăşeşti, din vestul oraşului. Recent, viceprimarul Cristian Ganea anunţa că în următoarea perioadă vor mai avea loc lucrări, pe lângă strada Titan, şi pe Trei Ierarhi şi Armaşi.

Back To Top