Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

montare bile str emile zolaAnunţat de mai multe săptămâni de autorităţile ploieştene, programul de fluidizare a circulaţiei în mai multe intersecţii, prin prevenirea parcărilor neregulamentare, a debutat astăzi în municipiu. În locul tradiţionalilor stâlpişori din metal sau plastic, folosiţi până acum în mai multe zone ale oraşului, autorităţile au comandat de această dată amplasarea unor bile din piatră.

 

Prima zonă vizată este la intersecţia străzilor Emile Zola şi Erou Călin Cătălin, aproape de intrarea în parcarea de la Palatul Administrativ. Aici, în dreptul curbei au fost amplasate mai multe bile grele, care au rolul de a împiedica oprirea autoturismelor pe acest tronson. De altfel, aici exista de ceva vreme şi marcaj rutier care interzicea oprirea în dreptul intersecţiei, însă acesta era adesea ignorat de şoferi, posibil şi pe fondul aglomeraţiei mari din zona Palatului Culturii, Palatului Administrativ şi a Halelor Centrale.

Lucrările au fost efectuate de firma Delta ACM, cea contractată de municipalitate, în administraţia Bădescu, pentru lucrări la carosabil, trotuare şi mobilier urban.

Viceprimarul Cristian Ganea, cel care anunţase de mai multă vreme ideea amplasării unor astfel de "bolovani", a supervizat lucrările de astăzi şi a publicat mai multe fotografii pe pagina de Facebook. Dacă e să ne luăm după anunţul făcut la finalul lunii martie de autorităţi, programul va continua în mai multe intersecţii din Ploieşti unde vizibilitatea şoferilor este afectată din cauza maşinilor staţionate neregulamentar. Vezi AICI toate zonele vizate!

Rămâne de văzut dacă aceste bile, considerate de mulţi mai plăcute din punct de vedere estetic, se vor dovedi în timp şi practice, având în vedere că au o înălţime de aproximativ 20 de centimetri, mai mică decât tradiţionalii stâlpişori, şi nu au nici elemente reflectorizante, ceea ce le-ar putea face mai greu de observat de către şoferii neatenţi.

Back To Top