Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

alunecare teren soseaDrumul Județean 207 a fost redeschis, miercuri, circulației, la cinci zile după ce a fost afectat serios de o alunecare de teren produsă în apropierea Spitalului Voila.

Hotărârea privind redeschiderea drumului a fost luată în cursul zilei de miercuri, la nivelul Comitetului Local pentru Situații de Urgență, a anunțat Primăria Câmpina, menționând că în zonă sunt instituite, totuși, restricții de viteză, iar accesul este interzis pentru autovehiculele cu masă mai mare de 7.5 tone cu excepţia autospecialelor de intervenţie.

De asemenea, Comitetul a mai decis că "se vor lua măsuri provizorii de întreţinere/ protejare a platformei drumului judeţean mai sus amintit prin lărgirea drumului cu circa 2 m pe partea stângă a sensului de mers spre comună Şotrile, în zona alunecării de teren, pentru asigurarea unui trafic auto în condiţii de siguranţă. Conform procesului verbal încheiat ieri, 10.04.2018, la sediul Primăriei municipiului Campina, în urma întrunirii comisiei de constatare şi evaluare preliminară a efectelor calamitaţilor naturale, măsurile amintite mai sus vor rămâne în sarcina Consiliului Judeţean Prahova".

Primăria municipiului Campina va ridica restricţia de drum închis circulaţiei publice urmând ca, în funcţie de evoluţia fenomenului să se revină la măsura închiderii circulaţiei.

Zona va fi monitorizată permanent de efective din cadrul Poliţiei Locale şi Poliţiei Municipale, au mai precizat reprezentanții administrației locale.

Back To Top