Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

DJ 100B către Fulga, unul dintre drumurile județene destul de circulate, care asigură legătura între DN 1 și mai multe localități din sud-estul județului, este subiectul unei sesizări ajunse, pe adresa redacției Actualitatea Prahoveană, din partea unui prahovean. Acesta reclamă că podul situat pe această șosea, peste râul Prahova, între comunele Drăgănești și Gherghița, este făcut praf. Cu toate acestea, lucrările de asfaltare făcute în ultimii ani în zonă au ocolit această porțiune de câțiva zeci de metri.

"Podul care face legătura între Gherghița și Drăgănești din județul Prahova! De 4 ani de zile aceeași problemă! În fiecare dimineață trebuie să ne rupem mașinile! De câte ori s-a asfaltat, s-a asfaltat până și după pod! S-au format găuri foarte mari pe el! Și nu se ia nicio măsură!", ne-a scris cititorul nostru. Acesta a trimis și mai multe poze realizate la fața locului și care demonstrează starea deplorabilă în care se află carosabilul, pe podul în cauză.

Fiind vorba despre un drum județean, acesta este administrat de Consiliul Județean Prahova.

În 2017, DJ 100B s-a numărat printre arterele pe care s-au făcut lucrări de reparație, fiind enumerat, la vremea respectivă, drept unul dintre obiectivele prioritare, la acest capitol.

dj 100b 2

dj 100b 3

dj 100b 4

Back To Top