Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

giratoriuConsiliul Judeţean Prahova a demarat procedurile pentru construirea a trei noi sensuri giratorii pe tronsonul din Drumul Naţional 1 care traversează judeţul, în intersecţii unde de obicei apar mari probleme de trafic şi accidente rutiere grave. Lucrările ar putea începe în această toamnă, anunţă conducerea instituţiei, care a mai precizat şi că un al patrulea giratoriu este în plan pentru acest an, pe un drum judeţean, la ieşirea din Ploieşti spre Bărcăneşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, a dezvăluit vineri că la nivelul compartimentului de specialitate se lucrează în prezent la elaborarea studiilor de fezabilitate pentru patru noi sensuri giratorii, dintre care trei urmează să fie amenajate în acest an pe DN1, la Băneşti, în apropierea de intrarea în localitate, la Păuleşti, în dreptul drumului de acces dinspre pădure, şi la Floreşti, la intersecţia cu DJ 720, considerată una dintre cele mai "negre" din Prahova, din cauza numărului mare de accidente rutiere grave. Cel de-al patrulea giratoriu urmează să fie amplasat pe DJ 101D, în satul Tătărani, în dreptul fostului magazin Interhome, din nou o intersecţie circulată şi în care accesul de pe drumul fără prioritate se face extrem de dificil.

"Acum se lucrează la studiile de fezabilitate pentru aceste noi sensuri giratorii pe care dorim să le realizăm. Aceste studii vor stabili şi valoarea necesară pentru investiţie, care va fi asigurată din bugetul propriu. Sper să demarăm lucrările în toamnă, iar perioada de execuţie va fi de aproximativ o lună", ne-a declarat Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova.

Back To Top