Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

deseuri electronicePloieștiul se alătură, începând de luni, campaniei "Orașe curate". Timp de cinci zile, locuitorii municipiului au la dispoziție puncte special amenajate pentru colectarea electronicelor și electrocasnicelor vechi.

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, în colaborare cu Asociația Ecotic, Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, S.C Rosal Grup S.A. – sucursala Ploiești și  Ministerul Mediului organizează campania “Orașe curate - Ploiești”, destinată colectării echipamentelor electrice și electronice uzate. Acțiunea are loc în perioada 16-20 aprilie, interval în care orice cetățean poate preda echipamentele electrice uzate pe care le deține: casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde, frigidere, mașini de spălat etc.

"Deșeurile provenite din echipamentele electrice și electronice sunt periculoase pentru mediul înconjurător deoarece dețin substanțe toxice, care pot pune în pericol oamenii, flora și fauna.  Printr-o astfel de acțiune de colectare controlată a acestor deșeuri, acestea vor intra într-un circuit complex de reciclare din care se vor genera materii prime secundare", explică organizatorii.

Punctele de colectare vor fi organizate, temporar, la Complex Nord și în fața Halelor Centrale. De asemenea, aparatele pot fi lăsate și la punctul de colectare fix, care își desfășoară activitatea și în afara acestei campanii. Acesta se află pe strada Ștrandului și este deschis de luni până vineri, între orele 09.00 și 16.00.

Pentru echipamentelor voluminoase, în cadrul campaniei se asigură transportul de la domiciliu. Solicitările pot fi înaintate la numărul de telefon 0244.546.627.

În cadrul acțiunii derulate în aceste zile, la Ploiești, organizatorii vor oferi, pentru fiecare deșeu predat (minim 5 kg cumulate) premii instant, în limita stocului disponibil.

Back To Top