Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

traseu 40 http ploiesti.stfp.netTraseul 40 din Ploieşti, care asigură legătura spre cartierul periferic Bereasca, este în continuare în centrul atenţiei autorităţilor, după o săptămână în care această rută a stârnit un mare scandal. Motivând că au pierderi mari, dar şi că în această zonă apar frecvent conflicte cu localnicii, reprezentanţii Transport Călători Express au decis să scurteze ruta, dar au revenit după câteva zile asupra deciziei. Ultima măsură luată de autorităţi, în speranţa că vor fi prevenite conflictele, va fi ca în fiecare autobuz de pe acest traseu să se afle cel puţin un poliţist local.

La începutul săptămânăă, TCE Ploieşti anunţa scurtarea traseului, în sensul că autobuzele ar fi urmat să meargă doar pe strada Ştrandului, fără a mai "şerpui" şi pe străzile din interiorul cartierului Bereasca, invocând o serie de incidente pe care le-au avut şoferii cu indivizii puşi pe scandal din acest cartier. A urmat o petiţie publică pentru revenirea la ruta obişnuită, urmată şi de foarte multe critici pe reţelele de socializare şi mesaje dure transmise autorităţilor, iar în urma acestei reacţii autorităţile au fost convinse să revină la traseul consacrat.

Totuşi, pentru a preveni scandalurile, conducerea Primăriei a decis să trimită în autobuzele de pe traseul 40 echipaje ale Poliţiei Locale. Adrian Vaida, directorul interimar al Poliţiei Locale, a explicat că aceste măsuri ar putea fi menţinute şi pe viitor, astfel încât circulaţia autobuzelor TCE să se desfăşoare în bune condiţii. Agenţii locali vor acţiona cu precădere după ora 17.00, până la retragerea autobuzelor la garaj, perioadă în care au fost raportate cele mai multe incidentele.

 

Back To Top