Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

ghene ploiesti rosalNemulţumiţi din cauza volumului în creştere de deşeuri şi a modului în care se prezintă curăţenia oraşului, reprezentanţii Primăriei Ploieşti propun noi investiţii în platformele de deşeuri. Autorităţile doresc extinderea platformelor actuale, dar şi crearea unora noi. Planul, unul ambiţios, merge până la ipoteza ca fiecare bloc să aibă propria ghenă, ţinta fiind de uşurare a activităţii operatorului şi, totodată, de încurajare a colectării selective.

"Primăria doreşte mărirea platformelor de gunoi şi construirea unor noi platforme, pentru a face faţă volumului mare de deşeuri. Dorim ca fiecare bloc să aibă propria platformă", a declarat astăzi Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.

Declaraţia viceprimarului a fost făcută marţi, în aceeaşi zi în care autorităţile din tot judeţul s-au reunit în Palatul Administrativ pentru o şedinţă pe tema salubrităţii, în care reprezentanţii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor Prahova au afirmat că gradul actual de colectare selectivă la nivelul localităţilor este între 2 şi 4 procente, mult sub ţinta impusă de Uniunea Europeană.

Back To Top