Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

relantisoare ploiestiO invocată scăpare a Primăriei Ploieşti, produsă în momentul în care a fost scos la licitaţie contractul pentru marcaje rutiere, indicatoare şi mobilier stradal, riscă să lase oraşul fără cunoscutele denivelări pentru limitarea vitezei. Probabil spre fericirea multor conducători auto, montarea relantisoarele pe străzile din Ploieşti este în impas, anunţă viceprimarul Cristian Ganea, care spune că firma contractată refuză să presteze acest serviciu şi că demontarea lor, în iarnă, a fost de asemenea în impas, fiind realizată pe baza unei sponsorizări.

Viceprimarul Ganea a dezvăluit marţi că reprezentanţii operatorului angajat pentru marcaje şi mobilier stradal au informat verbal autorităţile că sunt în situaţia de a refuza comanda, pe motiv că, în contractul iniţial, această activitate a fost prevăzută o singură dată. Cu alte cuvinte, dacă se confirmă această variantă, o scăpare a autorităţilor din momentul licitaţiei generează acum un blocaj care, foarte probabil, va mai putea fi depăşit tot pe baza unei eventuale sponsorizări. Cristian Ganea a mai spus că aşteaptă o adresă oficială din partea asocierii de firme angajate să se ocupe de acest sector de activitate.

"Operatorul contractat pentru acest tip de servicii, în fapt o asociere între două firme, Industrie Mică şi Vesta, nu doreşte să mai monteze aceste relantisoare. Încă nu am primit nimic în scris în acest sens. Motivul este că, în momentul licitaţiei, această activitate a fost prevăzută să se deruleze o singură dată. Neglijenţa cu care au fost făcute caietul de sarcini şi contractul, de către compartimentul de specialitate al Primăriei, duce la aceste obstacole. De altfel, în timpul procedurii de selecţie, în momentul clarificărilor, reprezentanţii acestor firme au pus întrebări legate de acest lucru", a afirmat Cristian Ganea, viceprimarul Ploieştiului.

Back To Top