Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Un fost viceprimar dintr-o comună prahoveană a intrat în atenția procurorilor după ce inspectorii Agenției Naționale de Integritate au descoperit că acesta nu ar fi precizat, în declarațiile de interese, că este administrator al unei societăți comerciale, funcție pe care oricum nu avea voie să o dețină, pe durata exercitării mandatului.

Acuzațiile se referă la fostul viceprimar al comunei Cocorăștii Colț, Eugen-Marian Mușuroia. Acesta s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 2012 - 2016, dar totodată este bănuit că ar fi făcut fals în declarații, aspect în legătură cu care ANI a și sesizat organele de cercetare penală.

"În perioada 27 iunie 2012 - 22 iunie 2016, a exercitat simultan funcția de viceprimar și pe cea de administrator în cadrul S.C. Abeona S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și art. 91, alin. (3), teza I din Legea nr. 161/2003. De asemenea, întrucât persoana evaluată nu a menționat în declarațiile de interese depuse în calitate de viceprimar, funcția de administrator la S.C. Albeona S.R.L., Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, județul Prahova, în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal", se arată în comunicatul Agenției Naționale de Integritate.

Pe aceeași cale, ANI a menționat că Eugen-Marian Mușuroia nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Back To Top