Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Autoritățile din Prahova pregătesc o nouă solicitare pentru Guvern, în vederea obținerii de fonduri pentru obiective de infrastructură afectate, în ultimele săptămâni, de alunecări și inundații. Totodată, au început demersurile în vederea accesării unei finanțări din fonduri europene, cu aceeași destinație.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat, miercuri, de prefectul Mădălina Lupea, a decis inițierea unui nou proiect de hotărâre de Guvern, "pentru alocarea de sume din fondul de intervenție la dispoziția Guvernului României pentru pagubele din urma evenimentelor meteorologice și hidrologice nefavorabile din luna martie". Acesta face referire la localitățile care nu au fost prinse în HG 177/2018,  prin care județului i-a fost alocată suma de 11.948.000 lei (VEZI DETALII), cât și la cele în care evaluările pagubelor s-au făcut ulterior hotărârii, până la data de 15 aprilie. Obiectivele de infrastructură vizate de aceste demersuri se află în localitățile Boldești Scăeni, Ceptura, Cerașu, Gura Vadului, Gura Vitioarei, Plopu, Posești, Telega, Secăria, Bertea, Poiana Câmpina, Gornet Cricov, Șotrile, Gornet, Gura Vitioarei, Teișani, Posești, Bătrâni, Cerașu, Măneciu, Salcia, Sângeru, Comarnic, Cornu, Telega, Adunați, Chiojdeanca, Râfov, Lapoș, Aluniș, Vadu Săpat și Câmpina, a anunțat Prefectura Prahova.

Suplimentar, "la începutul săptămânii, s-a transmis Guvernului, prin Ministerul Afacerilor Interne, un raport privind evaluarea pagubelor înregistrate în județul Prahova, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile care au avut loc în perioada 1 martie -15 aprilie, pentru accesarea unui ajutor din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene, în valoare de 95.127,79 mii lei. Acest ajutor cuprinde acoperirea pagubelor provocate infrastructurii și locuințelor, dar și a altor cheltuieli făcute în perioada mai sus amintită", a mai informat sursa citată.

Autoritățile din județ anunțaseră încă de zilele trecute că vor apela și la sprijinul Uniunii Europene, pentru obținerea de fonduri în vederea îndepărtării efectelor alunecărilor de teren și inundațiilor produse în Prahova, în ultimele săptămâni.

Back To Top