Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cimitire gunoaieDin cauza datoriilor mari acumulate de Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, operatorul de salubritate din municipiu refuză să mai ridice gunoaiele care se strâng în cimitirele din oraş. Reprezentanţii SGU spun că au încheiat un acord de reeşalonare şi că fac eforturi pentru acoperirea datoriei şi a facturilor curente, în speranţa că salubritatea va fi reluată cât mai curând.

Conducerea SGU a fost anunţată de Rosal Grup, operatorul de salubritate, că nu vor mai fi ridicate gunoaiele de la cimitire, din cauza restanţelor. Şi nu vorbim despre cantităţi deloc neglijabile, ceea ce a făcut şi ca valoarea totală a datoriei să ajungă la nu mai puţin de 400.000 de lei.

Directorul interimar al SGU, Cristi Şchiopu, a explicat că s-a semnat un acord de eşalonare a datoriei, cu o rată lunară de circa 13.300 de lei, care se adaugă la facturile curente.

Back To Top