Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

asfaltari2Strada Grădinari, care face legătura între Mircea cel Bătrân şi şoseaua Mihai Bravu, preluând o mare parte din traficul rutier dinspre centrul Ploieştiului spre Centura de Est, a intrat vineri în programul de reparaţii al Primăriei. Anunţul a fost făcut de autorităţile ploieştene, care au precizat că, la fel ca şi la celelalte artere vizate în această primăvară, lucrările sunt executate de firma Delta ACM.

"Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic-Investiții,  informează cetățenii că, începând de astăzi, se vor executa  lucrări de întreținere carosabil pe strada Grădinari. Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM ’93 SA în baza contractului având ca obiect «Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban»", se arată în comunicatul de presă.

"Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere", se încheie mesajul Primăriei.

Back To Top