Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

zilele ploiestiuluiPrimăria Ploieşti a lansat zilele trecute o procedură de achiziţie, pentru contractarea unei firme specializate în organizarea de evenimente, care să se ocupe de sărbătoarea localităţii. În 2018, Zilele Ploieştiului se vor derula în intervalul 1-3 iunie, evenimentul fiind unit cu Festivalul de artă stradală pentru copii şi tineret "Ploieşti - Magie, Feerie şi Poveşti". Pentru toate serviciile, municipalitatea a alocat un buget total de aproape 160.000 de lei cu tot cu TVA.

În această sumă intră în primul rând amenajarea zonei unde vor avea loc concertele şi onorariile artiştilor, care vor fi contractaţi direct de firma organizatoare de evenimente. Aceeaşi societate va avea obligaţia de a furniza şi un prezentator, dar şi de a se ocupa de publicitate pentru eveniment, prin tipărirea unor mash-uri şi bannere, realizarea unor spoturi publicitare audio şi video şi difuzarea lor la cel puţin un post cu audienţă naţională. Pe partea tehnică, aceeaşi societate care va fi selectată va trebui să furnizeze tot ce e necesar, de la scena propriu-zisă şi până la sisteme de sonorizare, iluminat şi proiecţii video. Primăria a anunţat că va face o achiziţie directă, iar doritorii mai pot depune oferte până vineri.

În privinţa spectaolelor, autorităţile doresc două concerte de cel puţin 45 de minute fiecare, unul vineri, 1 iunie, şi unul sâmbătă, ambele programate să înceapă de la 20.30, în centrul civic, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de internet a municipalităţii. În acelaşi caiet de sarcini este prezentată şi o listă de preferinţe, conţinând câte şase solişti sau trupe pentru fiecare concert, dintre care ofertanţii trebuie să aducă minim trei pe zi. Astfel, la Zilele Ploieştiului 2018, Primăria îi doreşte, în ordine, pe The Motans, DJ Project, Alexandra Ungureanu, Claudia Pavel şi Matteo, pentru prima seară, respectiv Florin Ristei, Oana Radu, Maximilian, Cargo, Anna Lesko şi Mandinga.

Back To Top