Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

parcare ploiestiMiercuri, pe 25 aprilie, consilierii locali vor avea pe masă proiectul de hotărâre referitor la introducerea abonamentelor valabile în parcările publice administrate de Servicii Gospodărire Urbană Ploiești. Documentul se referă și la tarifele pe care ploieștenii le vor avea de achitat în avans, ca să devină abonați la parcările din municipiu, precum și categoriile de cetățeni care vor beneficia de gratuitate.

 

Proiectul de hotărâre modifică, de fapt, Regulamentului parcărilor administrate de SGU Ploiești. Acesta introduce abonamentele pentru parcările publice din Ploiești, pe care șoferii le vor putea achiziționa lunar, trimestrial, semestrial sau anual. Tarifele sunt stabilite pe trei categorii de proprietari, diferențiate pentru persoane fizice, instituții și persoane juridice/persoane fizice autorizate, acestea din urmă având și cel mai mult de plată: de la 250 lei/auto/ lună, inclusiv TVA, la 1.800 lei/auto/an.

Pentru șoferii de rând, persoane fizice, prețul unui abonament variază între 80 lei/lună și 576 de lei/an.

Tarifele propuse sunt detaliate în proiectul de hotărâre, astfel:

tarife parcare sgu abonamente 2018

 De asemenea, vor fi menținute, în parcările SGU, tarifele de 2 lei/oră/loc și 1 leu/30 de minute/loc .

"Ținând cont de ritmul anual de creștere a numărului autoturismelor în municipiul Ploiești, SGU consideră necesară o mai bună gestionare a parcărilor publice cu plată. Printr-o eficientă administrare se vor crea venituri suplimentare care vor duce la identificarea și amenajarea de noi parcări necesare cerințelor cetățenilor de a parca în mod civilizat" se argumentează în favoarea introducerii acestei abonamente.

Proiectul propune, însă, și categorii care să poată utiliza gratuit parcările SGU. Este vorba fundațiile și asociațiile cu activitate umanitară, care asigură transporturi, în interesul persoanei asistate, persoanele fizice cu domiciliul stabil în zona riverană și care dețin autoturisme înmatriculate la adresa respectivă (în baza unui permis riveran, cu mențiunea că se poate elibera un singur permis riveran/persoană), persoanele cu domiciliul în municipiul Ploiești și care au certificat de încadrare în grad de handicap  și persoanele persecutate politic.

Proiectul va fi supus la vor miercuri, în ședința ordinară a Consiliului Local Ploiești.

Back To Top