Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

gradinita38 ploiestiJoi expiră termenul limită pentru depunerea ofertelor în vederea efectuării studiului geotehnic pentru construirea grădiniței cu program prelungit de pe strada Poștei, din Ploiești.

De fapt, documentația care urmează să fie întocmită vizează spațiul de pe strada Poștei nr. 23, acolo unde există, în prezent, Grădinița nr. 38, una cu mari probleme, mai ales dacă ținem cont că ne referim la o unitate de învățământ dintr-un municipiu reședință de județ. În anii trecuți, aceasta chiar a fost la un pas de a fi închisă, pentru că nu putea obține aviz de funcționare din cauza spațiului insuficient. Soluția de avarie găsită a fost mutarea unor grupe de copii în săli de la Școala "Rareș Vodă".

În toamna anului trecut, municipalitatea a lansat o procedură în vederea întocmirii planului urbanistic de detaliu, pentru construirea unei noi grădinițe, pe terenul liber aferent imobilului aflat pe str. Poștei nr. 23.

Noua procedură aflată acum în derulare se referă la efectuarea studiului geotehnic, o procedura estimată să coste cel mult 1.900 de lei, fără TVA, dar care reprezintă o etapă esențială în implementarea proiectului. Studiul geotehnic este, potrivit legii, o analiză a condițiilor a condițiilor îndeplinite de teren și a capacității acestuia de a susține în siguranță în obiectiv. El este o parte a documentației tehnice necesare autorizării lucrărilor de construcție.

Back To Top