Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

iluminat publicPrimăria Ploieşti pregăteşte două proiecte de anvergură, pentru modernizarea sistemului de iluminat public. Dacă aceste obiective de investiţii vor fi acceptate, autorităţile vor obţine fonduri europene pentru modernizarea reţelelor şi introducerea cablurilor în subteran, de-a lungul celor două trasee de tramvai din municipiu. Documentaţia este mai avansată în cazul traseului 102 şi ar putea intra în această lună în şedinţa Consiliului Local, a dezvălzuit astăzi primarul Adrian Dobre.

Primarul Ploieştiului a precizat că se lucrează în prezent la cele două proiecte, cu şanse foarte mari ca documentaţia să fie gata în câteva zile pentru traseul 102, incluzând strada Găgeni, începând din dreptul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, şi continuând cu Şoseaua Nordului şi Şoseaua Vestului, până în dreptul buclei tramvaielor de la Gara de Vest.

"Pe partea de modernizare a sistemului de iluminat public, urmează să intrăm în Consiliul Local cu proiectul care vizează traseul 102 şi care propune lucrări pe strada Găgeni şi pe Şoseaua Nordului şi Şoseaua Vestului. Este nevoie de o aprobare în Consiliul Local pentru a putea depune acest prim proiect. Urmează să parcurgem aceeaşi procedură şi pentru traseul 101. Din păcate, foarte multe străzi din Ploieşti nu sunt intabulate", a explicat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

Back To Top