Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

halele centraleAprobat de Consiliul Local Ploieşti în luna februarie, transferul sumei de 18 milioane de lei de la bugetul local către Hale şi Pieţe rămâne în suspans. Primarul Adrian Dobre, cel de la care se aşteaptă semnătura pentru efectuarea acestei plăţi, a explicat că nu i s-a părut necesară transmiterea acestei sume către societatea administraţiei locale, motivând că proiectul de refacere a platoului Halelor Centrale rămâne blocat de probleme juridice.

Planurile autorităţilor ploieştene de demolare a actualei construcţii metalice şi de construire a unei noi pieţe sunt ţinute pe loc, de mai bine de o jumătate de an, după ce s-a descoperit că, încă de acum câţiva ani, cel puţin trei societăţi au devenit proprietare pe o serie de construcţii din această incintă. În ciuda negocierilor purtate, unul dintre aceşti proprietari a refuzat să se mute.

În aceste condiţii, Hale şi Pieţe nu poate în momentul de faţă să meargă mai departe cu procedura. Banii respectivi pot fi utilizaţi abia în momentul în care nu mai există nicio problemă juridică şi când există o autorizaţie de construire şi o procedură de selecţie pentru proiectare şi execuţie. Noi n-avem nici măcar autorizaţie de demolare", a explicat primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

Back To Top