Categorie: Administraţie

adrian dobre birou primarOperațiunea "Căpușa" continuă la Ploiești. Deocamdată, nu concret, prin ierburile unde căpușele s-au cuibărit confortabil, ci prin "comitete și comiții".

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a convocat pentru miercuri, 9 mai 2018, Comitetul Local pentru Situații de Urgență,  în vederea aprobării si transmiterii către Instituția Prefectului - Județul Prahova a planului de măsuri pentru combaterea vectorilor purtători de maladii transmisibile la nivelul municipiului.

Tot astăzi, comisia de evaluare, numită prin dispoziția primarului Municipiului Ploiești, trebuie să prezinte raportul prin care se pronunță reevaluării ofertei declarate inițial câștigătoare, în cadrul procedurii pentru încredințarea serviciului de dezinsecție - deratizare - dezinfecție, după ce acest lucru a fost solicitat de Consiliul Național pentru Soluţionarea Contestațiilor. "Ulterior, administrația publică ploieșteană va demara acțiunile necesare punerii în aplicare, cât mai rapid,  a serviciului public pentru deratizare, dezinfecție și dezinsecție", a transmis Primăria Ploiești.

Back To Top