Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

baschet ploiesti mediasPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a confirmat că a comandat un audit la Clubul Sportiv Municipal, în urma solicitărilor adresate în şedinţa de la finalul lunii aprilie a Consiliului Local de către viceprimarul Ganea şi mai mulţi aleşi municipali ai PSD. Verificările, efectuate de compartimentul intern de audit din Primărie, vizează modul de cheltuire a fondurilor primite de CSM de la bugetul local.

Acest audit vine în contextul în care CSM Ploieşti a rămas, după doar câteva luni, fără fonduri pentru plata salariilor sportivilor şi antrenorilor. Directorul clubului, Silviu Crângaşu, a precizat că aceste contracte sportive au fost achitate ultima dată în luna februarie, problema financiară fiind generată de pierderea unor litigii mai vechi, care afectează bugetul de cheltuieli pe 2018. El a punctat, totuşi, că nu sunt întârzieri la plata angajaţilor prinşi în schema de personal a CSM.

În momentul în care solicitase auditul, viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, cel care coordonează, conform atribuţiilor primite, activitatea Clubului Sportiv Municipal, reclamase că au existat cheltuieli angajate de conducerea executivă fără înştiinţarea sa şi fără acordul comitetului de coordonare desemnat de Consiliul Local.

Back To Top