Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobe alexandri nicolae conf 17 05 18După ce forul legislativ al Ploieştiului a refuzat să aprobe bugetul pe 2018 al Transport Călători Express şi suplimentarea subvenţiei acordate de la bugetul local, există marele risc ca, de la 1 iulie, pensionarii, veteranii, revoluţionarii sau elevii din municipiu să nu mai beneficieze de transport public gratuit. Primarul Adrian Dobre a susţinut joi o conferinţă de presă în care a dat vina pe aleşii PSD şi ALDE, cei care deţin majoritatea în Consiliul Local şi care au blocat proiectul de hotărâre, edilul spunând că refuzul lor va duce la blocajul acestui serviciu public.

În conferinţa organizată joi la sediul Primăriei, alături de directorul TCE, primarul Ploieştiului a afirmat că suma alocată în bugetul pe 2018, pentru deconturile către operatorul de transport public, acoperă doar prima jumătate a anului, amintind că a propus o majorare cu 7 milioane de lei, care ar fi mai asigurat gratuitatea circa două luni, însă consilierii din majoritate au respins propunerea şi au mutat banii respectivi în fondul de rezervă al bugetului. În acest context, el i-a criticat în termeni duri pe reprezentanţii PSD şi ALDE din legislativul ploieştean, afirmând că a fost vorba despre o "premeditare" şi că motivele invocate de ei nu aveau legătură cu funcţionarea firmei de transport în comun a municipalităţii. Totodată, edilul spune că acest blocaj pune sub semnul întrebării şi mai multe proiecte europene pregătite de municipalitate, precum cele pentru achiziţia de mijloace de transport public electrice, străpungerea Depoului-Libertăţii sau lărgirea străzii în zona Podul Înalt, proiecte care "depind de buna funcţionare a serviciului de transport public".

"Am observat cu foarte multe surprindere în sens negativ ceea ce s-a întâmplat în cursul zilei de ieri, când pe ordinea de zi a fost acel proiect de hotărâre în vederea aprobării bugetului TCE-ului şi am constatat, de asemenea, că a existat o premeditare a ceea ce s-a întâmplat. Pentru nişte motive care nu ţin de activitatea serviciului public de transport de călători, PSD-ALDE a spus că nu va vota acest buget, pe un scenariu prost făcut, elaborate probabil de un avocet căruia îi place mai mult să pledeze în timpul şedinţelor de Consiliu Local decât în sălile de judecată. Am avut surpriza să constat că acea hotărâre nu a fost aprobată, deşi avea absolut toate elementele necesare, iar lucrul acesta este extrem de negativ pentru buna desfăşurare a activitatăţii, pe de o parte a Primăriei, pentru că noi suntem responsabili de serviciile publice, dar bineînţeles şi pentru activitatea TCE, dar mai ales asupra ploieştenilor. Consecinţele sunt clare pentru toată lumea, lipsa predictibilităţii, a siguranţei unui buget şi a siguranţei modului de desfăşurare a activităţii unei societăţi de o asemenea importanţă poate duce la pierderea pentru o perioadă de timp a dreptului de a utiliza acest serviciu public pentru animite categorii sociale şi impozibilitatea plăţii de către Primărie a acestor servicii atât timp cât nu ai prevedere bugetară clară", a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Back To Top