Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

consiliul local ploiesti aprilie 18Reprezentanţii Primăriei şi Consiliului Local Ploieşti urmează să facă o nouă deplasare peste hotare de câteva mii de kilometri, în China, unde vor participa la un forum economic care se întinde pe nu mai puţin de 13 zile. Această vizită vine după ce, în ultimele luni, delegaţii ale administraţiei ploieştene au mai ajuns în Statele Unite ale Americii, Grecia, Germania, Franţa şi Cipru.

Vizita în Asia a fost aprobată în şedinţa din această săptămână a Consiliului Local Ploieşti. Interesant este că, în lista tot mai lungă de ţări vizitate în ultima perioadă, China apare pentru a doua oară, după ce, în primele luni ale acestui an, doi funcţionari din Direcţia Tehnic-Investiţii au participat la celebrul festival internaţional al sculpturilor din gheaţă care se ţine anual la Harbin. De data aceasta, vizita urmează să fie făcută tot la Harbin, oraş înfrăţit de ani buni cu Ploieştiul. În perioada 9-21 iunie, aici va avea loc Târgul Internaţional pentru Economie şi Comerţ, potrivit informaţiilor din proiectul de hotărâre aprobat de forul legislativ ploieştean.

La acest târg vor lua parte şase reprezentanţi ai administraţiei locale. Mai exact, delegaţia va fi compusă din patru consilieri locali, Marilena Stanciu, Sanda Dragulea (ambele PSD), Marius Mateescu (ALDE) şi Bogdan Hodorog (PMP), cărora li se vor alătura doi reprezentanţi ai executivului care vor fi nominalizaţi prin dispoziţie a primarului. Aleşii de la PNL au anunţat că nu doresc să ia parte la această plecare peste hotare şi nu au nominalizat niciun reprezentant.

În aceeaşi şedinţă a Consiliului Local a mai fost propusă o deplasare în China, la Forumul Primarilor, în perioada 7-12 iunie, însă aceasta a fost respinsă la vot.

Back To Top