Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

consiliul local ploiesti 2018 maiDupă mai multe tentative eşuate, consilierii locali care deţin majoritatea în forul legislativ al Ploieştiului au reuşit aprobarea unui proiect legislativ care aduce modificări substanţiale la regulamentul privind terasele de întâmpinare, localurile de alimentaţie publică şi organizarea teraselor în timpul festivalurilor sau altor întruniri publice. În linii mari, modificarea aprobată în şedinţa de miercuri le dă o putere mai mare consilierilor locali, impunând necesitatea aprobării acestor spaţii în comisia de specialitate a CL, acolo unde aleşii de la PSD şi ALDE au majoritatea.

Coincidenţă sau nu, tocmai reprezentanţii celor două partide au militat, în ultimele luni, pentru aprobarea respectivelor modificări. De fiecare dată până acum, proiectul a "picat" la vot, în condiţiile în care, prin natura sa, care vizează domeniul public, avea nevoie de două treimi dintre voturi pentru adoptare. Mai era nevoie de un singur vot, care nu avea de unde altundeva să vină decât de la un consilier PNL, iar acest regulament al teraselor s-a transformat, automat, într-un soi de monedă de schimb în timpul negocierilor politice dintre cele două tabere. În cele din urmă, la şedinţa din această săptămână, acel vot decisiv a fost oferit de consilierul PNL Paulica Drăguşin, care a votat favorabil şi apoi a încercat să sugereze că ar fi făcut-o din neatenţie.

Surse din mediul politic sugerează că alesul municipal ar urma să fie supus unei proceduri de verificare internă, riscând inclusiv excluderea din PNL şi, automat, din Consiliul Local. Există speculaţii şi cu privire la motivele care ar fi determinat presupusa trădare, mascată sub o gafă nevinovată, mai multe voci susţinând că familie consilierei locale ar deţine unele spaţii pe domeniul public, însă aceste informaţii nu au fost confirmate public.

Back To Top