Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

dezinsectie tantarCu situaţia juridică privind licitaţia pentru dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie încă nelămurită şi aflaţi în aşteptarea unui răspuns de la instanţa de judecată în urma depunerii unei contestaţii, reprezentanţii Primăriei Ploieşti au semnat într-un final un contract pentru efectuarea acestor servicii publice. Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a confirmat că a semnat luni contractul în urma negocierii directe, urmând ca acest act să rămână valabil până la finalizarea aşa-zisei licitaţii mari.

Adrian Dobre a mai anunţat că astăzi vor începe stropirile pentru combaterea insectelor. „Am semnat contractul prin negociere cu operatorul Coral şi începând de astăzi va intra în lucru pe şcoli, de miercuri şi joi noaptea vor face dezinsecţie pentru căpuşe şi între joi şi vineri noaptea vor face dezinsecţie pentru ţânţari în tot oraşul. Acesta este programul pe care l-am stabilit cu firma Coral şi va prima acţiune realizată pe luna aceasta, urmând ca aceste acţiuni să fie reluate aşa cum este recomandat de către  Institutul Cantacuzino; minimum trei acţiuni pentru a putea avea efect“, a declarat primarul Ploieştiului, cu prilejul unei întâlniri cu reprezentanţii presei locale organizate astăzi.

„În privinţa contractului iniţial, aşteptăm răspunsul oficial de la Curtea de Apel şi în momentul respectiv vom trece la procedura de încheiere a contractului cadru“, a explicat edilul. 

Back To Top