Categorie: Administraţie

cristian ganea canalizare mitica apostolConducerea Primăriei Ploieşti anunţă că în această vară vor începe lucrările pentru introducerea reţelei de canalizare pe străzile din cartierul Mitică Apostol, una dintre cele mai izolate şi ignorate zone ale municipiului. Autorităţile au făcut ultimele verificări zilele trecute, pentru a vedea dacă planurile corespund situaţiei din teren.

Prezent la vizita pe teren, viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, a anunţat că lucrările vor viza introducerea canalizării în cartier şi rtacordarea ei la sistemul centralizat al municipiului, dar şi introducerea reţelei de apă pe străzile unde încă nu se făcuse acest lucru. La final, printr-un alt contract, municipalitatea va comanda asfaltări şi marcaje rutiere. Lucrările pentru apă şi canalizare vor fi efectuate de societatea de construcţii cu care Primăria Ploieşti are de mai mulţi ani un acord-cadru vizând extinderea reţelelor subterane şi vor fi plătite de municipalitate, cel mai probabil din banii obţinuţi din creditul bancar contractat în 2016.

„În cartierul Mitică Apostol, am verificat starea terenului în vederea demarării proiectului de realizare a rețelei de apă și canalizare. Totodată, vom începe lucrări de asfaltare, semnalizare și marcare a drumurilor. Am avut alături, în echipa de verificare, reprezentanți ai Direcției Tehnic-Investitii, Direcției de Gestiune Patrimoniu, Apa Nova și firma care se ocupă de proiectare”, a transmis viceprimarul Ganea pe pagina de Facebook. Acesta a punctat ăentru Actualitatea Prahoveană că, potrivit graficului făcut iniţial, aceste lucrări ar fi trebuit demarate mai devreme şi finalizate în această lună, însă au existat mai multe obstacole. Reprezentantul Primăriei a mai punctat că speră ca intervenţia să se finalizeze în octombrie.

 

Back To Top