Categorie: Administraţie

loc de joaca ploiestiPrimăria Ploieşti şi-a propus să reabiliteze în acest an mai multe locuri de joacă din municipiu. Lucrările la primele două sunt deja gata, a anunţat primarul Adrian Dobre, care a precizat că programul, derulat de municipalitate prin intermediul SGU, continuă în următoarele luni. Separat, Primăria Ploieşti pregăteşte şi o licitaţie, pentru refacerea de la zero a nu mai puţin de 27 de locuri de joacă din oraş care au fost "scoase din uz" în 2017.

"S-au finalizat şi recepţionat două lucrări, locul de joacă de lângă Cimitirul Sovietic este unul dintre ele, celălalt este cel de la Sala Sporturilor. În lucru în momentul de faţă sunt cele de la parcul Câineni, din apropierea străzii Iezerului, şi cel din Mitică Apostol. Mă voi duce personal să verific aceste lucrări, chiar dacă s-a făcut recepţia de către Regia Autonomă de Servicii Publice. Şi parcul de lângă statuia lui Mihai Viteazul este avut în vedere printre priorităţi", a declarat Adrian Dobre, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii presei locale.

"Pentru celelalte locuri de joacă, pe care le vom moderniza de la zero, pe data de 23 trebuie să avem absolut toate studiile de fezabilitate şi în două-trei zile să ridicăm în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice documentaţia de achiziţie pentru realizarea proiectelor tehnice şi execuţie.Dacă nu apar prea multe contestaţii, sper ca această licitaţie să se finalizeze în luna septembrie", a mai precizat primarul Ploieştiului.

Back To Top