Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuz tce varaPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a discutat în această săptămână despre bugetul firmei de transport, anunţând că va pregăti un proiect pentru suplimentarea alocării de la bugetul local. Întrebat dacă ia în calcul şi o majorare a tarifelor pentru călătorii, edilul a precizat că analizează modificarea unuia dintre abonamentele practicate de TCE Ploieşti, cel valabil o zi pe toate traseele, care în momentul de faţă are valoarea de 4 lei.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii presei locale organizate în această săptămână de primarul Adrian Dobre. Cu această ocazie, edilul a anunţat că va iniţia un proiect de hotărâre în Consiliul Local, pentru suplimentarea subvenţiei acordate către TCE, de la bugetul local, în contul serviciilor prestate de operator pentru transportul călătorilor care beneficiază de gratuitate, cum ar fi pensionarii, veterani de război sau elevii. Primarul a menţionat că va ţine cont de solicitările consilierilor de la PSD şi ALDE şi că va propus rectificări bugetare lunare.

Întrebat dacă ia în calcul şi o modificare a tarifelor, pentru a aduce venituri suplimentare la TCE, primarul Ploieştiului a mai spus că exclude această variantă, în contextul în care preţurile au fost ajustate recent. Există, însă, o excepţie, abonamentul pe o zi, care are o valoare considerată mică de autorităţi, echivalentul a două bilete clasice de călătorie.

"Pentru TCE va trebui elaborat un proiect de hotărâre. Dacă domnii consilieri doresc ca aceste sume să fie acordate lunar, vom propune un proiect în acest sens. Am solicitat o analiză, să vedem dacă actualul buget al TCE permite prestarea acestor servicii în luna iunie şi să vedem şi cum stăm pentru iulie. Preţul biletelor şi al abonamentelor nu se va modifica, în afară de cel pentru o zi, care are valoarea de 4 lei. Aşteptăm în maxim o săptămână şi rezultatul analizei comandate cu privire la activitatea TCE", a declarat primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

Back To Top