Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuz interiorUna dintre cele două societăţi care au participat la licitaţia Primăriei Ploieşti pentru achiziţia de autobuze diesel noi a transmis o notificare prealabilă, solicitându-le autorităţilor locale să revizuiască evaluarea făcută. Asta duce la blocarea procedurii de selecţie, reclamă reprezentanţii Primăriei, care spun că, în urma notificării, se aşteaptă să fie depusă şi o contestaţie.

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a confirmat că instituţia a primit o notificare prealabilă din partea firmei care se clasase pe locul doi la această licitaţie, precizând că nu este vorba despre o contestaţie. Chiar şi aşa, această procedură riscă să blocheze cel puţin câteva săptămâni semnarea contractului de achiziţie. Concret, firma respectivă, nemulţumită că a pierdut licitaţia, i-a solicitat comisiei să reanalizeze ofertele depuse. "Astăzi o să le transmitem un răspuns, în care spunem dacă luăm sau nu măsuri în urma notificării primite. Ei vor avea la dispoziţie încă zece zile în care pot să conteste răspunsul nostru", a declarat primarul Dobre.

Prin această licitaţie, Primăria vrea să cumpere 50 de autobuze pe motorină, în următoarele 24 de luni. Separat, municipalitatea a anunţat că vrea să atragă şi fonduri europene pentru achiziţia de material rulant, pentru 20 de tramvaie, 20 de troleibuze şi 10 autobuze electrice.

Back To Top