Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuz tce varaMult discutată în ultimele două luni, pe fondul subfinanţării activităţii de transport public la nivelul municipiului Ploieşti, gratuitatea de care beneficiază pensionarii, elevii şi revoluţionarii din municipiu se va menţine şi în lunile iulie şi august. Consiliul Local, forul legislativ al localităţii, a aprobat în şedinţa de astăzi suplimentarea cu 6,4 milioane de lei a subvenţiei acordate de la bugetul local pentru această activitate.

În momentul de faţă, aceste categorii de călători beneficiază de gratuitate, graţie subvenţiei acordate de la bugetul local către operatorul de transport public deţinut de municipalitate, TCE Ploieşti. Până la această rectificare de buget, sumele existente acopereau subvenţia necesară doar pentru primele şase luni, cu riscul ca de la 1 iulie 2018 gratuitatea să fie sistată.

Suplimentarea de buget de astăzi, cu o valoare de 6,4 milioane de lei, este suficientă pentru a permite continuarea programului şi în lunile iulie şi august, conform calculelor făcute de reprezentanţii TCE Ploieşti, care avertizează că de la 1 septembrie va fi nevoie de o nouă rectificare.

În timpul şedinţei de astăzi au existat contre între consilierii PNL şi cei din coaliţia majoritară PSD-ALDE, primii amintind că o propunere de alocare a unei sume de 7 milioane de lei către TCE fusese făcută de primarul Dobre încă din primăvară, când consilierii de la PSD şi ALDE au refuzat-o şi au mutat suma respectivă în fondul de rezervă din buget, de unde astăzi s-au luat 6,4 milioane şi au fost mutate la capitolul "Transporturi".

Back To Top