Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

carute ploiestiConducerea Primăriei Ploieşti anunţă că va interzice, în scurt timp, circulaţia căruţelor pe drumurile publice. Primarul Adrian Dobre a dat vina pe căruţaşi pentru multe dintre problemele de curăţenie ale oraşului şi spune că a văzut în ultimele luni foarte multe atelaje hipo care încălcau traseele stabilite sau care transportau deşeuri care ar fi trebuit să ajungă la rampele ecologice.

Adrian Dobre a anunţat că va iniţia un proiect de hotărâre pentru interzicerea totală a căruţelor în Ploieşti. Vestea vine în condiţiile în care, în prezent, căruţaşii au voie să circule, conform unei hotărâri mai vechi a Consiliului Local, doar pe anumite trasee de la periferia localităţii. Dacă propunerea va fi pusă în aplicare, toţi căruţaşii prinşi pe drumurile publice vor fi amendaţi, atelajele vor fi confiscate şi depozitate la SGU, în acelaşi loc în care sunt duse şi maşinile ridicate de pe domeniul public, iar caii vor fi duşi la Parcul Bucov. Proprietarii vor avea posibilitatea să îşi revendice aceste bunuri doar după ce vor face dovada că au achitat amenzile şi sumele aferente cazării.

„I-a prins Poliţia cărând cărămizi, moloz, canapele, nu mai vorbesc de PET-uri. În lege spune foarte clar, mijloacele de transport cu tracţiune animală sunt interzise pe autostrăzi, drumuri naţionale şi în municipii”, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Back To Top