Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

canalizareAutorităţile locale au început lucrările pentru extinderea reţelelor de canalizare în Ploieşti. Graficul de lucrări vizează mai multe cartiere periferice ale municipiului şi propune o investiţie ce depăşeşte 30 de milioane de lei.

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a prezentat stadiul acestor lucrări, afirmând că în momentul de faţă se lucrează în două zone, în această vară încep săpăturile şi în cea de-a treia zonă, pentru ca în următoarele luni alte trei cartiere să intre în programul de canalizări. Intenţia autorităţilor ploieştene este ca toate cele şase zone să fie gata până la sfârşitul lui 2018.

„În acest moment se lucrează în zonele Eroilor şi Albert, pentru extinderea reţelelor de canalizare. În maxim două săptămâni, încep şi lucrările în zona Buna-Vestire, iar în maxim o lună vor fi finalizate documentaţiile pentru Mimiu şi Râfov, cu termen de execuţie de trei luni. Ultimul cartier abordat este Mitică Apostol, suntem în perioada în care realizăm proiectul tehnic. Sperăm ca până la finalul lunii august toată partea de proiectare să fie finalizată, după care urmează un termen de execuţie de patru luni. Ne dorim ca până la sfârşitul anului să se încheie toate aceste lucrări, cu un buget total ce depăşeşte 30 de milioane de lei”, a declarat primarul Adrian Dobre.

Back To Top